Monday, May 11, 2009

remaja zaman sekarang.

remaja zaman sekarang.
hisap rokok pun nak bangga. sampai ada yg ckp, 'loser la kau x hisap rokok'

remaja zaman sekarang.
minum arak pun nak cerita dkt org. bangga sgt.

remaja zaman sekarang.
bila masuk komuniti ja, dh rasa hot. nak kawan dgn org yg tidak berkomuniti pun susah sbb diorang kan hot.

remaja zaman sekarang.
semua xnak mengaku skema. padahal time nak exam tahu pulak nak skema baca buku.

remaja zaman sekarang.
siapa yang bnyk kawan dengan perempuan dikatakan gila perempuan. padahal dalam hp diorang pun bnyk dgn text aweks.

remaja zaman sekarang.
suka berpuak puak. apa salahnya kawan dengan semua orang.

remaja zaman sekarang.
gambar dalam laman web sosial mcm myspace, friendster, facebook nak bagi nampak cleavage (bg perempuan) ja. belanja la smua orang.

remaja zaman sekarang.
nampak orang lain fuck band, nak jugak fuck. punyala poser.

remaja zaman sekarang.
kalau dah anak orang kaya, nampak budak x kaya dress up, ckp 'gila budak kampung dia ni'. padahal time mak bapak dia kecik dulu, diorang pun budak kampung.

remaja zaman sekarang. haisss

7 bising:

dabuldahi said...

ok
not bad!!!
tp baca tu harap hang baca skali
jgn tulis ja k

lalala

e-zul Iswhat said...

gila remaja!

Hfz. said...

panggil gila remaja saja...

Anysz said...

hahaha

panggil amri saja. said...

baiklah encik fork, saya akan ingat itu.

AtulQuintrala said...

u under category mana? :P

panggil amri saja. said...

i category taknak mengaku skema.


Free Blogspot Templates by Isnaini Dot Com and Bridal Dresses. Powered by Blogger